Dolittle


Seria de filme ale copilăriei, Dr. Dolittle, revine în 2020 cu o versiune nouă în care Robert Downey Jr. interpretează rolul omului vorbitor cu animalele.

Povestea filmului Dolittle are loc în perioada victoriană, când după o îmbolnăvire bruscă a tinerei regine Victoria, excentricul dr. John Dolittle (Robert Downey Jr.), un veterinar foarte îndrăgit pornește într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică acolo unde speră să găsească un leac pentru salvarea reginei.

În călătoria sa, doctorul va fi însoțit de un tânăr autoproclamat învățăcel (Harry Collett), dar și de o gorilă fricoasă (Remi Malek, laureat cu Oscar), o gâscă entuziastă, dar nu prea isteață (Octavia Spencer, laureată cu Oscar), un struț cinic (Kumail Nanjiani) și un urs polar exagerat de energic (John Cena), precum și de un papagal extrem de încăpățânat (Emma Thompson, laureată cu Oscar), care este confidentul și cel mai de încredere sfătuitor al lui Dolittle.

Alături de Robert Downey Jr. vom revedea staruri precum Antonio Banderas, Michael Sheen și Jim Broadbent, și vom auzi vocile unor nume celebre, precum Marion Cotillard, Frances de la Tour, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland și Craig Robinson.

Dolittle va debuta pe marile ecrane din România începând cu 17 Ianuarie 2020, fiind distribuit pe plan local de către Ro Image 2000.

Articole Similare

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne

1,186FaniÎmi place
165CititoriConectați-vă
447AbonațiAbonați-vă

Instagram

Citește și

Dan Houser co-fondatorul Rockstar părăsește compania

Dan Houser, cel care a fondat Rockstar Games în 1998 împreună cu fratele lui Sam, a anunțat că părăsește compania. Anunțul a fost făcut...

Tot ce a prezentat Ubisoft la evenimentul de aseară

După o lungă așteptare și o săptămână în care Ubisoft a suferit numeroase leak-uri, aseară a avut loc evenimentul Forward, un eveniment în cadrul...

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima este un joc de aventura de tipul open-world care urmareste povestea samurailor in timpul invaziei Mongole din 1274. Povestea este cat...