Star Wars Jedi: Fallen Order

După mulți ani de așteptare, în sfârșit avem ocazia să devenim din nou Jedi în magnificul univers Star Wars, un univers care îți oferă un număr impresionant de povești și întâmplări, și care este deaprte de a dispărea din inimile fanilor.

Star Wars Jedi: Fallen Order despre care scriam și în Aprilie la prima lui prezentare oficială, este din punctul meu de vedere unul dintre singurele jocuri demne de acest univers și cu siguranță cel mai bun joc al seriei din ultimii 15 ani.

Sursă YouTube – EA Star Wars

Povestea se desfășoară în jurul unui Jedi Padawan pe nume Cal Kestis (jucat de către Cameron Monaghan) care după supraviețuirea Ordinului 66 ajunge să se ascundă pe Bracca, o planetă „groapă de gunoi” a navelor de război căzute în timpul Războilui Clonelor. Din păcate datorită unui accident de muncă, este nevoit să iși folosească forța iar astfel stârnește tot Imperiul împotriva lui.

Pe parcursul poveștii, Cal împreună cu droidul său loial BD-1 vizitează numeroase planete și locații care îl pun pe acesta în dificultate, dar care totodată îl ajută să își înfrunte trecutul și să descopere adevărata putere Jedi. Fiecare dintre aceste planete sunt explorabile în oricare moment al jocului, însă există locații care sunt inaccesibile fără un parcurs al poveștii.

Dacă la începutul jocului Cal nu cunoaște foarte multe întrebuințări ale Forței acest lucru se schimbă datorită elementelor RPG ale jocului. Odată cu creșterea în level și cu progresul poveștii, tânărul Jedi dobândind diverse puteri, skilluri și mișcări care mai decare mai complexe și folositoare, lucru care se aplică și micuțului droid BD-1.

Principalii inamici pe care tânărul Jedi îi are de înfruntat sunt Second Sister și Ninth Sister, ambele membre ale inchiziției conduse de Darth Vader, iar alături de acestea întâlnim Stormtrooperi, Flametrooperi, Purge Trooper, AT-ST dar și creaturi specifice fiecărei planete precum Oggdo, Jotaz, Lesser Nydak, Nightbrother Warriors, Gorgara sau vânători de recompense din banda Haxion Brood.

Pe partea aliaților care luptă îmăptriva imperiului îi regăsim pe Saw Gerrera (jucat de Forest Whitaker), Eno Cordova (interpretat de Tony Amendola) și echipajul navei Mantis: Cere Junda și Greez Dritus.

Star Wars Jedi: Fallen Order are o poveste care în totalitate nu depășește 17-18 ore de gameplay, însă dacă vrei sa explorezi fiecare părticică pusă la dispoziție și să găsești fiecare secret, cu siguranță că numărul acestor ore va fi cel puțin dublat (ca idee eu în acest moment am în jur de 46 de ore și încă nu am obținut toate achievement-urile).

Jocul a fost dezvoltat de către Respawn Entertainment, studioul din spatele seriei Titenfall și Apex Legends, și a fost publicat de către Electronic Arts. Dacă te-am făcut curios și dorești să ajungi și tu să stăpânești Forța, atunci trebuie să ști că Star Wars Jedi: Fallen Order a fost deja lansat și îl găsești în magazine pentru Windows, PlayStation 4 și Xbox One.

REVIEW OVERVIEW

Visuals
Narrative
Gameplay
Audio
Content
Articolul precedentFrozen II
Articolul următorHarry Potter disponibil acum pe HBO GO

Articole Similare

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmărește-ne

1,204FaniÎmi place
174CititoriConectați-vă
439AbonațiAbonați-vă

Instagram

Citește și

Marvel – Phase 4

Acum ca Avengers: Endgame a fost lansat, mai avem foarte putin timp si intregul Phase 3 al Universului Cinematic Marvel va ajunge la final....

Onward – Tot înainte

https://youtu.be/gn5QmllRCn4 Recent a avut loc premiera celui mai fain film de animație pe care l-am văzut în ultimii ani, Onward - Tot înainte. Evenimentul a...

Google Travel

Sau modul celor de la Google de a te ajuta in planificarea oricarei excursii. Daca esti amator de experiente noi, calatorii, excursii sau vacante, cei...